Shikoni koreografitë e ultrasve në derbi, tifozët e Tiranës çojnë në “varreza” Partizanin

Atmosfera në “Air Albania” u ndez nga të dyja tifozeritë që kanë hapur koreografitë në shkallët e stadiumit.

Ajo që ra në sy ishte ironia e zgjedhur e ultrasve të Tiranës, duke u tallur me stadiumin e ri të Partizanit, duke zgjedhur varrezat dhe të shkruar “Tufinë”.

Nga ana tjetër, tifozët e kuq kishin zgjedhur të përdornin parullën: “Partizanin nuk e ndërroj”.