Mosha e bën të vetën, Ilir Latifi rikthehet në “kafaz” por e pëson keq nga kundërshtari i tij

Ilir Latifin u përball me Rodrigo Nascimento në UFC 224 në kuadër të kategorisë së peshave të rënda.

Ylli shqiptar nuk arriti të fitojë këtë takim ndaj një kundërshtari që nuk ka përvojë, por ka shpejtësinë dhe gjatësinë, shkruan LIG Sport

Ilir Latifi u mposht me vendim të gjyqtarit (28-29).

Kundërshtari i tij foli pas ndeshjes dhe tregoi se  Latifi ishte shumë i vështirë për t’u mposhtur.

“Ne luftuam një tjetër djalë shumë të fortë dhe treguam se çfarë jemi të aftë”, ishte deklarata e Rodrigo