Luiza Gega, kjo çikë “kuqezi” e rekordeve | Fiton garën në Kampionatin Europian

Luiza Gega siguron një tjetër triumf, ndërsa ka nderuar flamurin “kuqezi” në garën e 5 mijë metrave në Kampionatin Ekipor Evropian, duke marrë pikët maksimale.

Ky kampionat është duke u zhvilluar në Krakov të Polonisë, ndërsa atletja shqiptare siguroi kohën 15: 32: 39 rreth 4 sekonda më e shpejtë se rivalja Salpeter nga Izraeli.

Kështu kampionia shqiptare siguron edhe një tjetër triumf dhe ngre lart flamurin “kuqezi”.