Ëndrra po i bëhet realitet, Mirlind Daku po vishet “kuqezi” | Ish-lojtari “Dardan” pajiset me pasaportën e Shqipërisë

Sulmuesi kosovar, Mirlind Daku është pajisur me Pasaportën e Shqipërisë.

Në rrjetet sociale Endrit Haxhiu ka publikuar vendimin për dhënien e shtetësisë shqiptare për ish-lojtarin e Kombëtares së Kosovës, shkruan LIG Sport

“Dhënien e shtetësisë shqiptare shtetasit të mëposhtëm: Mirlind Fehmi Daku. Ky dekret hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare”, shkruhet në dekretin e firmosur nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj.

Vendimi i Dakut për t’u pajisur me pasaportën e Shqipërisë vjen pasi nuk mori ftesën nga Alain Giresse për ndeshjet e muajit qershor ndaj Rumanisë dhe Bjellorusisë.

Përveç Dakut, me pasaportë shqiptare pritet të bëhet edhe lojtari i Antëerpit, Arbnor Muja.