Tenisti serb i shfaqet në ekran, ky ishte reagimi epik i këngëtares shqiptare Rita Ora

Rita Ora ka publikuar dje albumin e saj më të ri dhe deri me tani është duke shkuar shumë mirë.

Ajo është në vendin e dytë në Spotify dhe iTunes derisa suksesi është duke vazhduar prej që ajo sot e hodhi këtë album në shitje, i cili titullohet “You, and I”.

Por, derisa ajo tregonte për reklamat e albumit të saj të ri dhe vendet që shfaqeshin në një moment ajo është para një billboard.

Gjatë ndërrimit të reklamave shfaqet edhe tenisti serb Novak Djokovic derisa Rita bënë një reagim epik.