A gënjeu Usyk apo goditja ishte në vend të keq! Momenti kur Dubois rrëzoi kampionin e botës

Është duke u zhvilluar meçi mes kampionit të botës, Oleksandr Usyk dhe Daniel Dubois.

Në Poloni është duke u zhvilluar super lufta mes dy boksierëve, shkruan LIG Sport

Në raundin e pestë ndodhi një moment interesant, ku Dubois rrëzoi në tok kampionin e botës.

Por, gjyqtari e llogariti si goditje në vend të keq. Ashtu pretendoi edhe Usyk i cili mori pushim rreth 4/5 minuta.

Në fakt, disa pamje tregojnë se goditja e Dubois ishte shumë e rregullt, pra në brez.