Moment historik e për t’u krenuar të gjthë | Gjyqtarët shqiptarë debutuan me sukses në Champions League

Një moment historik për futbollin shqiptar ndodhi sonte në kompeticionin më të madh në Europë, UEFA Champions League.

Enea Jorgji ka debutuar zyrtarisht në Champions League. Arbitri i njohur shqiptar vendosi drejtësi në fazën e grupeve të këtij kompeticioni.

Më saktësisht në ndeshjen mes Young Boys dhe Leipzig. Padyshim që kjo arritje i shtohet ngritjes së nivelit të Shqipërisë në arenën e sportit dhe besimit të UEFA-s karshi FSHF.

Ndeshja e gjykuar nga Enea Jorgji dhe ndihmësit e tij përfundoi me fitoren e ekipit gjerman me rezultatin 1-3.