Lojtari i BNE më i miri i vitit 2022 në hartën më të famshme të CSGO

Kush është më i miri në vitin 2022 në një nga hartat më të luajtura të të gjitha kohërave?

Një faqe sportive që merret me lojërat e ESports e ka vendosur yllin e Bad News Eagles, Rigonin (rigoN) në vendin e parë si më të mirin e mapit ‘Mirage’, shkruan LIG Sport

Ata e kanë vlerësuar lojtarin me notën 1.29, dhe është vendosur para lojtarit më të mirë në botë S1mple nga Ukraina dhe Ax1Le nga Rusia.

Në këtë top-10 nuk është asnjë lojtarë tjetër i BNE-së, përveç Rigonit.

Kurse lista e lojtarëve në të gjitha mapat dallon, pasi Rigon (rigoN) zë vendin e 9-të me 9 pikë të grumbulluara.

Kujtojmë që Bad News Eagles gjatë këtij viti shkroi historinë duke bërë paraqitje fantastike në një nga tunetë më të fortë në botë për lojërat “Gaming” atë të Rio 2022.