Kampionia e botës, Sophie Sorschag, do të “fluturojë” për Kosovën

Një lajm i bujshëm ka ardhur nga Federata Skitare e Kosovës (FSK).

FSK ka arritur marrëveshje me skitaren e kërcimeve me ski, Sophie Sorschag, e cila Tani e tutje do ta përfaqësojë Kosovën në garat ndërkombëtare.

24-vjeçarja është kampione bote me Austrinë në ekipore për vitin 2021, ndërsa vitin e kaluar mori pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore Pekin 2022.

Marrëveshja mes drejtuesve të FSK-së, kryetarit Milaim Kelmendi e nënkryetarit Bujar Turjaka dhe ekipit të Sorschag, u arrit sot në Ljubljanë të Sllovenisë.

https://www.facebook.com/443749529030425/posts/pfbid02ZnsShVeAxZVd3ZgBhzweCgiGaHbhcYoHS7FaM42RKGqnvGtg2JFA79CbAsfeNiNDl/?mibextid=r5uJeJ