Ky moment do të mbetët në kujtesen e çdo tifozi | LeBron James dhe koshi i tij historik në NBA

LeBron James nuk njihet për modestinë e tij dhe në një kohë kur ai u bë koshashënuesi më i mirë në historinë e NBA, duke kaluar legjendarin Kareem Abdul-Jabbar, ai siguron se ai është më i madhi i të gjitha kohërave.

Sipas SportsCenter, përmes The Orange County Register, basketbollisti e kurorëzoi veten si më i miri i të gjitha kohërave (G.O.A.T). Ai e bëri deklaratën para ndeshjes të së martës mes Los Angeles Lakers kundër Oklahoma City Thunder, ku ai theu rekordin e Kareem.

LeBron ishte i qartë në deklaratën e tij: “Ndjehem sikur jam basketbollisti më i mirë që ka luajtur ndonjëherë”, në një tepricë dashurie për veten ose, siç thonë shpesh kritikët e tij, arrogancë ekstreme.

Ajo që është fakt se James është rekordmeni për më shumë pikë të shënuara në historinë e sezonit të rregullt të NBA, duke tejkaluar 38,387 pikët e Kareem nga viti 1984. Në fund të periudhës së tretë, LeBron ka 38,388 pikë dhe po vazhdon.